Lintpasta met spek & erwten |
|
Uit Herman's recepten collectie. |
OmschrijvingHoofdgerecht voor 4 personen. |
BronAllerhande 04-2011. |
BereidingstijdOngeveer 20 minuten. Ingrediënten |
|
300 g (verse) tagliatelle |
1 pak tuinerwten (450 g, diepvries) |
Bereiding1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 2. Verhit 1 el olie in een koekenpan. 3. Voeg het spek toe en bak het in 5 minuten knapperig. 4. Voeg de ui toe en bak nog 1 minut. 5. Voeg de bevroren tuinerwten toe verwarm deze circa 5 minuten. 6. Giet de tagliatelle af en vang wat kookvocht op. 7. Schep de pasta met de pesto door het tuin-erwtenmengsel. 8. Voeg voor een smeuïge pasta een scheutje kookvocht toe. 9. Breng op smaak met peper en zout. Serveren / Lekker met10. Verdeel over 4 diepe borden en serveer met de salade. |